Sotilda Autor i artikujve

autor:
Sotilda
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Përdorni dietën e kefirit nëse pas 3 ditësh ka një ngjarje ku duhet të jeni mbretëresha. Rezultati do të kënaqet, por së pari, njihuni me parimet e pajtueshmërisë dhe opsionet e dietës për kefir.
  12 Prill 2022
 • Dieta japoneze zgjat 21 ditë: 7 ditë përgatitje, 14 ditë dietë dhe një dalje 4-javore. Sidoqoftë, rezultatet ia vlen përpjekja - mund të humbni peshë nga 5 në 11-15 kg. Konsideroni të mirat dhe të këqijat e dietës japoneze, listën e ushqimeve të lejuara dhe të ndaluara, menutë, recetat dhe rekomandimet.
  29 Shtator 2021
 • Ne do t'ju tregojmë pse një dietë proteinike është e mirë, kujt i kundërindikohet, si të zgjidhni opsionin e duhur dhe në të njëjtën kohë të mos dëmtoni shëndetin tuaj.
  24 Shtator 2021
 • Cila është dieta keto? Parimet e dietës dhe rezultatet e mundshme. Një menu e përafërt për një javë dhe një muaj me receta. Dieta keto për burrat dhe gratë.
  23 Shtator 2021