Udhëzime për përdorim Choco Lite

Udhëzime për përdorimin e produktit Choco Lite

Indikimet dhe kundërindikimet

Si të pini koktej hollimi Choco Lite

Testet mbi koktejin me çokollatë për humbje peshe intensive dhe efektive Choco Lite u kryen në Institutin e Ushqimit të Shëndetshëm. Vullnetarët ishin 1. 000 burra dhe gra midis moshës 20 dhe 60 vjeç. Gjatë hulumtimit, u bënë ndryshimet e mëposhtme:

  • një javë pas gëlltitjes, të gjithë vullnetarët humbën 7 kg në peshë,
  • Pas një jave tjetër, vullnetarët humbën 8 kg.

Por ky është larg nga studimi i vetëm që është kryer. Gjatë dietës së dytë, 30 gra, të ndara në dy grupe, morën pije me çokollatë. Grupi i parë mori Choco Lite, ndërsa i dyti mori një pije të zakonshme me çokollatë. Rezultatet e testit ishin si më poshtë: 5 gratë e para që morën risinë, i thanë lamtumirë 6 kg, ndërsa nuk ndiheshin të uritur, gjë që kontribuoi në energji dhe humor të shkëlqyeshëm. Në secilën paketë të pijeve, do të shihni udhëzime për përgatitjen dhe përdorimin. Kursi i marrjes së një koktej çokollate është nga 2 javë në një muaj. Pas kursit të parë, do të vini re se figura dhe shëndeti juaj janë përmirësuar. Pija magjike do t'ju ndihmojë të heqni qafe kilogramët e tepërt, të eleminoni inflamacionin dhe të ndikoni sistematikisht në të gjitha organet. Choco Lite rekomandohet nga nutricionistët kryesorë në Shqipëri. Koktej çokollatë për humbje peshe nuk ka efekte anësore, nuk ka kundërindikacione, por nuk mund të përdoret në situatat e mëposhtme:

  • nëse keni një reaksion alergjik,
  • në rast të intolerancës personale ndaj substancave të drogës,
  • gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit,
  • për hipertension,
  • nuk duhet të konsumohet nga personat nën 16 vjeç.

Si të përdorim mjetin

Koktejli duhet të merret në mëngjes ose pasdite pasi ka një efekt gjallërues. Mirëqenia e shkëlqyeshme dhe performanca e shtuar do t'ju shoqërojnë gjatë gjithë ditës. Hidhni ujë të valë mbi disa lugë çaji. Prisni 30 minuta. Gjatë kësaj kohe, ju mund të hani diçka, pasi koktej çokollatë nuk konsumohet në stomak bosh.

Pasi të keni marrë kursin e parë, duhet të bëni një pushim për një muaj. Në muajin e parë, do të shpëtoni nga 10 kg me një dietë të ekuilibruar. Nëse keni nevojë të humbni më shumë kile, atëherë ushtroni së bashku me pijen. Për ta bërë këtë, duhet të kushtoni 30 minuta çdo ditë.