Klajdi Memaj Autor i artikujve

autor:
Klajdi Memaj
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Karakteristikat e dietës për pankreatitin, rekomandime të përgjithshme. Ushqimet e lejuara dhe të ndaluara, një shembull i një menuje javore dhe receta për njerëzit e sëmurë.
    4 Nëntori 2022